Video: Mohammed Ali feat. Asha Ali – Kan någon ringa (112)

Den första dagen år 2009 släppte Mohammed Ali låten Porten hos oss som veckans mp3. Låten blev snabbt populär men det var fortfarande bara början. Inte långt senare släpptes mixtapet Processen – även det exklusivt genom Whoa – och det dröjde inte länge innan hyllningarna började välla in. Större media uppmärksammade släppet och framgångarna kröntes till slut med en nominering till ”årets hiphop” i P3 Guld och en vinst för motsvarande kategori i Manifestgalan.

Nu, ganska exakt två år senare, är Mohammed Ali redo att presentera sitt första riktiga debutalbum. Den nya singeln, Kan någon ringa (112) med Asha Ali, är först ut från den kommande – självbetitlade – fullängdaren (planerad release: under första kvartalet 2011). Detta måste så klart kollas in!

Relaterade länkar och information:
www.mohammedali.se
Lyssna på Spotify

Köp på iTunes
www.andershellman.se

Forumtråd: [Video] Mohammed Ali – Kan någon ringa (112) med Asha Ali

Läs mer: