Frej Larsson och Simon Gärdenfors utgör Far & Son

Frej Larsson, medlem i Maskinen och Slagsmålsklubben, och Simon Gärdenfors, tidigare medlem i Las Palmas och numera hyllad serietecknare & författare, har gått ihop och bildat duon Far & Son. I pressreleasen står det:

Far & Son skapar generationslyrik. De betraktar verkligheten kring sig som den är, brottar ned den i självbiografiska texter som trots sin egenupplevda karaktär har mobilkameror och youtube-klipps iakttagande självdistans. En spottloska av av rå och ofiltrerad socialrealism för 00-talet.

Med Maskinens populära singlar Alla Som Inte Dansar och Segertåget samt Simon Gärdenfors rosade serieroman Simons 120 dagar i åtanke, blir det spännande att se var detta slutar …

Den 23 oktober släpps singeln Panik. Albumet kommer i februari.  Bandet distrubieras av Border i Sverige, A-Larm i Danmark, Indiedist i Norge samt bokas av Live Nation.

Skivbolagets hemsida: www.hybrism.com

Forumtråd: Ny svensk hiphopgrupp: Far & Son

Läs mer: