DJ Premier samarbetar med Prop Dylan

DJ Premier har länge varit ett stort namn inom hiphopkulturen. Han utgjorde ena halvan av duon Gang Starr och han har producerat låtar till artister som Jay Z, Notorious B.I.G. och Christina Aguilera. Nu har han även valt att  börja ett samarbete med den svenska rapparen Prop Dylan genom att producera låtar till hans tredje album som ska släppas någon gång under 2011.

År 2009 turnerade Prop Dylan runt i Skandinavien och Europa tillsammans med bl.a. M.O.P., Termanology och Afu-Ra, och han nominerades även till Rockbjörnens myspace pris. Förutom detta så har han också figurerat mycket här på Whoa-bloggen både med veckans mp3 och andra exklusiva släpp. Om ni vill se vad Prop Dylan går för så kan ni lyssna på några av hans låtar, som vi har släppt exklusivt på Whoa, på länkarna här nedanför.

Prop Dylan – What Goes Up
Prop Dylan – We Strive
Prop Dylan – Fall Out
Prop Dylan – Can You Imagine

Forumtråd: Dj Premier + Svensk MC = Sant?

Läs mer: