Prop Dylan och Lorentz & M.Sakarias nominerade till Rockbjörnens myspacepris

Alla musikintresserade som hänger på nätet har med största sannolikhet ramlat in på myspace.com en eller två gånger, av den förklarliga anledningen att sidan vuxit explosionsartat på senare år och idag rymmer över 5 miljoner registrerade artister. Fördelen med myspace är att man – utöver det faktum att man kan ta del av musik och nyheter – även ges möjligheten att komma i kontakt med artisten på ett smidigt sätt.

Idag kom nyheten om vilka artister som har nominerats till Rockbjörnens myspacepris 2008. Ett pris, som för den som inte vet, går ut till den/de som anses vara ”Årets musikhopp” (även beskrivet som ”morgondagens stjärnor”). Av sammanlagt 85 000 svenska akter har tolv stycken valts ut. Bland dessa hittas inte mindre än två hiphoprelaterade namn, i form av Prop Dylan och Lorentz & M.Sakarias. Kul!

Tycker du att någon av dessa ska vinna? Tveka då inte att gå in www.myspace.com/rockbjornensmyspacepris och rösta!

Blev du nyfiken på vad Prop Dylan och/eller Lorentz & M.Sakarias har att erbjuda i musikväg? Besök i så fall deras myspace-adresser (se relaterade länkar), sök i vårat mp3-arkiv eller spana in Masses senaste mixtape Gott & Blandat Vol.2!

Relaterade länkar:
www.myspace.com/propdylan1
www.myspace.com/lorentzmsakarias
www.myspace.com/rockbjornensmyspacepris

Forumtrådar:
Prop Dylan nominerad till ”Rockbjörnens Myspacepris” RÖSTA!!
Lorentz & M.Sakarias nominerade till rockbjörnens myspacepris! Rösta!

Läs mer: