Ladda hem Teddybears feat. STOR – Två lurar (The Salazar Brothers Remix) [mp3]

Nu finns en av sommaren tyngsta låtar, Två lurar (The Salazar Brothers Remix), med Teddybears feat. STOR, ute för gratis nedladdning. Videon släpptes redan för två veckor sedan och har sedan dess vuxit sig populär långt bortom enbart hiphopfansen.

Nedladdningslänk hittar ni på The Salazar Brothers hemsida

Videon kan du kolla på här:

Forumtråd: [Audio] TSB bloggen bjuder på ny mp3:a Med STOR!

Markera alla som lästa
Uppdatera
Feedinställningar…

Mariaplan intervjuar Organismen

Igår så tipsade Martin om Organismens nya singel och jag tänkte fortsätta på det temat. Idag så släppte sidan Mariaplan.com en videointervju som de har gjort med ovan nämnda artist. De diskuterar bland annat hans diskografi och framtida projekt. Låter det intressant så ta en titt på videon här nedanför.

Popout

www.youtube.com/watch?v=vKViqyzyWq0

Relaterade länkar
www.organismen.blogspot.com/

Forumtråd: Intervju: Organismen

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Hanouneh och Promoe ger oss ”Real Gaza me seh!”

Hanouneh befinner sig i ett musikaliskt gränsland mellan flera genrer, språk och geografiska regioner. Hon började som jazzsångerska på klubbar i Sverige och Danmark, men har under de senaste åren framförallt hållit på med reggae och hiphop. Hanouneh samarbetar kontinuerligt med Mellanösterns största hiphopakter och är, trots att hon nu är baserad i Sverige, en del av det libanesiska kollektivet 961 Underground Family samt Arab League som förenar hiphopartister med arabisk bakgrund över hela världen. Våren 2008 kom hennes första radiohit Stay Strong (Ya Khawati) som gick varm på P3, Din Gata och Metropol, och just nu ligger en av hennes svenska låtar, Vi ses, på rotation i samma kanaler.

Hanouneh har gjort flera låtar på temat Palestina där hon bott en del av sitt liv fram till 2001 då hon lämnade Gaza efter att den nya intifadan brutit ut. När det gäller den aktuella låten, Real Gaza me seh! så skrevs den dagen efter incidenten då Israel attackerade Ship to Gaza-konvojen. Hon spelade in hooken och mailade ut en första skiss till Promoe som hon tidigare samarbetat med på låten Generation Kill. Promoe var på direkt och lade sin vers på beatet från Tremendous Lix, en producent som Hanouneh nyligen teamat upp med. Titeln är lite wordplay med dancehallscenens användande av konceptet; t ex att Beenie Man och Vybz Kartel snackar om Portmore som ”Gaza” eftersom Gaza beskrivs som ”the hardest place on earth” och sådär. Med en ganska tydlig jamaicansk vibe i vocalsen så valde Hanouneh att göra en markering genom att ta tillbaks begreppet lite: ”dis da Real Gaza me seh!”

Framöver så kommer ni garanterat att få höra mer från Hanouneh både i samarbete med roots reggae-producenten Mr. Sloap, som hon gjort många låtar med tidigare, och ihop med ovan nämnda Tremendous Lix, en grym svensk producent som var med i Goldmine på 90-talet och nu kommer tillbaks med riktigt tunga grejer, så stay on the lookout!

Klicka här för att ladda ned låten

Popout

www.youtube.com/watch?v=WcRvnZMfMDU

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/hanouneh
Hanouneh på facebook

Forumtråd: [Audio] Hanouneh feat Promoe — Real Gaza me seh!

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Ladda hem Teddybears feat. STOR – Två lurar (The Salazar Brothers Remix) [mp3]

Nu finns en av sommaren tyngsta låtar, Två lurar (The Salazar Brothers Remix), med Teddybears feat. STOR, ute för gratis nedladdning. Videon släpptes redan för två veckor sedan och har sedan dess vuxit sig populär långt bortom enbart hiphopfansen.

Nedladdningslänk hittar ni på The Salazar Brothers hemsida

Videon kan du kolla på här:
Popout

www.youtube.com/watch?v=AQVggqdtH4A

Forumtråd: [Audio] TSB bloggen bjuder på ny mp3:a Med STOR!

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Ladda hem Organismens nya singel från samlingsalbumet ”Evolution”

Nu släpps Organismens singel från decenniets största hiphop-samlingsalbum, Evolution. Låten är exklusiv för Evolution och den andra officiella singeln ut. Den är producerad av Dj Large och Avastyle och heter Låt mig andas ut.

Ladda ner låten efter klockan 11.00 fredag den 18/6 på Organismens hemsida http://www.organismen.blogspot.com.

Relaterade länkar och information:
www.evolutionhiphop.se
http://www.organismen.blogspot.com

Forumtråd: [Audio] Organismen – Låt Mig Andas Ut (prod. Dj Large & Avastyle)

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Ny sololåt med Daniel Adams-Ray

Medan den gamle polaren Kihlen (numera Oskar Linnros) firar stora framgångar som soloartist, börjar nu också den andra halvan av den numera påislagda hiphopgruppen Snook, att göra väsen ifrån sig. Det handlar givetvis om Daniel Adams-Ray, som precis släppt en ny singel som börjat att spelas på radion. Låten, vid namn Dum av dig, är det första smakprovet från det kommande albumet Svart, vitt och allt däremellan och går att lyssna hos såväl Sveriges radio som Youtube.

Popout

www.youtube.com/watch?v=JmSnfuA-yMw

Gå in här för att komma till Sveriges Radio. Klicka därefter på ”P3 Musik” under rubriken ”Vem var först?”, så går sändningen igång. (43.20 minuter in börjar låten)

Forumtråd: [Audio] Daniel Adams Ray Solo låt!

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Video: Aimzhigh – Intro video Icebreaker

Aiman a.k.a. Aimzhigh kom till Stockholm som 12-åring, efter att ha flytt civilkriget i Eritrea. Väl i Sverige dröjde det inte länge innan rappen kom in i bilden men det var först efter sina studier i England som saker och ting började bli mer på allvar. Idag, 2010, han jobbat med artister som Rawa Ali (Mohammed Ali), Ted (Tinitus & Ted), producenten Wahib & rapparen Tesfah, och mer är på gång…

Inom kort släpps det nya mixtapet Icebreaker, och mycket tyder på att det kan bli ett spännande släpp. Häromdagen släpptes nämligen en video med artisten, som kan ses som en introduktion till Aimzhigh och hans musik. Kolla in den nedan:

Popout

www.youtube.com/watch?v=pYgT0_g77U0

Låten producerad av Wahib.
Videon producerad av Arkam Shafii.

Relaterade länkar och information:
http://www.aimzhigh.com/

Forumtråd: [Video] Aimzhigh — Intro video Icebreaker

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Netplay: Maddix – Vissa drar

För ett par dagar sedan släppte Maddix sin nya netplay Vissa drar. Titelspåret släppte vi  som veckans mp3 för bara någon vecka sedan. Alla låtarna är producerade av Bjarne B och Maddix själv beskriver släppet som ”en blandning av hårda trummor, lite tidigt 90-tal kombinerat med skruvade synthljud och en och annan mullrande bas”.

Tycker ni det låter intressant så finns det en nedladdningslänk  precis här nedanför.

Ladda ner Vissa drar här

Relaterade länkar
www.myspace.com/getmaddix
www.maddix.se
www.myspace.com/bjarneb

Forumtråd: [Audio] Maddix – Vissa drar netplay

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Singel från nya gruppen med Rusiak, Adiam Dymott, Näääk & Nimo

Det finns nog ingen som lyssnar på svensk hiphop som aldrig har hört talas om Thomas Rusiak. Efter singeln Hiphopper och för sin medverkan i gruppen Natural Bond så kommer han nog föralltid att klassas som en legend av många. På senare tid har Rusiak fokuserat allt mer på rockmusik, då famförallt i sitt samarbete med sångerskan Adiam Dymott, som släppte sitt hyllade självbetitlade debutalbum förra året. Dessa två, som jag nämt ovan, har nu slått ihop sig med rapparna Näääk och Nimo. Näääk är förmodligen mest känd för sin singel Mina gansgters och Nimo för sin mixtapeserie Brush från annan mush.

Kvartettens gemensamma  album släpps i höst på Slang Musik och de kommer att upträdda tillsammans på Peace & Love den 3 juli. Första singeln Hur Högt? gästas av Jensa från Hoffmaestro och DJ Viet-Naam.

Ladda ner Hur högt? här

Relaterade länkar
http://slangmusik.com/

Forumtråd: [Audio] Näääk, Nimo, Rusiak & Adiam – Hur Högt?

Popout
Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Oskar Linnros skivsignering och gratis framträdande i Malmö idag


Få har nog missat den populära singeln Från och med Du, från den tidigare Snook-medlemmen Kihlen, numera sjungande under namnet Oskar Linnros. Framgångarna har gjort honom till en av Sveriges hetaste manliga artister just nu, och idag dyker han alltså upp i Malmö för en spelning och signering på Skivlagret. Missa inte det!

När och var?
Tisdag 15/6 kl. 17:00 på SKIVLAGRET I Malmö/Entré.
Adress: Fredsgatan 12-14, 212 12 MALMÖ

Så här såg det ut i Göteborg:
Popout

www.youtube.com/watch?v=858e0zk5W4Q

Relaterade länkar och information:
www.universalmusic.se
www.oskarlinnros.se

Forumtrådar:
[Audio] Oskar Linnros — Från Och Med Du
Oskar Linnros album ‘Vilja Bli’ finns nu att lyssna på spotify premium

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

The O-Zone Battles: Event II (del 2 av 2)

Häromdagen postade vi den första delen av Event II från The O-Zone Battles. Ett arrangemang som alltså är den första acapella-battlen i svensk raphistoria som dokumenterats seriöst för Internet. Har du missat detta, så är det helt enkelt dags att du tar dig en ärlig titt nu. Här kommer fortsättningen, i form av del 2 av 2.

Shazaam vs Third Eye
Popout

www.youtube.com/watch?v=CpG0FwMRRwI
Popout www.youtube.com/watch?v=bj4myj9XFqU

Rocc Spotz vs Crome
Popout

www.youtube.com/watch?v=NR0gLLQGFhQ
Popout www.youtube.com/watch?v=GGXY7CcfvJ8

Martin Zamora vs Sabotage
Popout

www.youtube.com/watch?v=xbEIPdQWbgk
Popout www.youtube.com/watch?v=5mZubMJ-QNY

The O-Zone Battles vill passa på och tacka alla som deltog, alla som dömde, alla som dök upp, S.T.I.C.S, fotograferna, Dubcnn, Digital Dirt, Wickmanska, damerna i caféet, de trevliga poliserna & co.

Relaterade länkar och information:
www.theozonebattles.com
www.dubcnn.se
youtube.com/theozonebattles
myspace.com/ozonebattles
facebookgruppen

Forumtråd: [Video] The O-Zone Battles: Event II (del 2 av 2)

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckningBehåll som oläst

Ladda hem Trofast – Wanna Feel Your Love EP

Vi är idag glada att kunna presentera en ny netplay med Jonas Hammenvik aka Trofast, en artist på 21 år från Mönsterås (utanför Kalmar) som hållit på med musik sedan han var 17. Efter att från början gjort mest renodlad hiphop, har musiken – den senaste tiden – fått allt mer tydliga inslag av pop och R&B, och det känns på många sätt som att rapparen hittat sin egen grej. Letar du efter något mer radiovänligt och partyglatt att spela på gräset eller festen i sommar, då har du kommit alldeles rätt.

Förra sommaren spenderade Trofast en vecka hos Sir David Husselhoff, en av männen bakom den populära hiphopbloggen MyBestFriendIsMyGrind, och spelade in med såväl K-One som Sam-e från Medina. Ett besök som verkligen inspirerade till fortsatt produktivitet och nu, ett år senare, är han redo att släppa sin engelskspråkiga Wanna Feel Your Love EP. Fem låtar, där det inledande titelspåret, producerad av Jay Paul, är utnämnd förstasingel. Även Don Cezaro medverkar med en produktion och Eros Lila står för mastringen.

Så vad väntar du på? Ladda hem Wanna Feel Your Love EP, exklusivt här på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Wanna Feel Your Love (prod. Jay Paul)
02. Gotta Get That Girl
03. Having Sex With A Cheater
04. Jump Up N’ Down (prod. Don Cezar)
05. Ain’t No Party Like A Småland Party

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/trofastsweden
Trofast facebookgrupp

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/06/09/ladda-hem-trofast-wanna-feel-your-love-ep/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Trofast – Wanna Feel Your Love EP

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckning

Ny låt: Lazee – Do It ft. Mohombi

På förra singeln Calling Out så samarbetade Lazee inte bara med rockgruppen Apollo Drive utan även med hjälporganisationen BRIS, ett ambassadörskap som fortfarande håller i sig. Nu har det dock  blivit dags för en ny singel från kommande skivan, som är planerad till hösten, och låten heter Do It.
På denna hittar vi en gäst vid namn Mohombi som är producenten Red Ones nya satsning. Låten hade redan efter två dagar letat sig upp till första platsen på iTunes Urban-lista och vill ni höra den finns det ett snippet nedan. Vill ni ha låten i era bärbara musikmanicker så kan ni köpa den via iTunes.

Popout

www.youtube.com/watch?v=vRJFN3OMNHY

Forumtråd: [Audio] Lazee — Do It ft. Mohombi

Lägg till stjärnaDelaDela med anteckning

Läs mer: