Stjärnspäckat hos Ametists Kärleksattack på fredag 9 april

Foto: Pontus Gustavsson

Nu på fredag den 9/4 är det dags för något mycket spännande hos Ametist och hennes Kärleksattack. Hennes lyssnare har nämligen fått rösta fram sina favoriter till att rappa på beatet till låten Forever där Drake, Kanye West, Lil Wayne, och enligt många, kanske främst Eminem medverkar.

Från första början blev Organismen och Eye N’ I framröstade att utmana på beatet men hade tyvärr inte möjlighet att medverka. Istället lyckades Ametist få in hela Mohammed Ali, Henok Achido, Ison (Ison & Fille) och Stor i studion för att lägga rap på det episka beatet. Så håll i hatten nu på fredag mellan 15.00-17.00 när du rattar in stockholmsfrekvensen 93,8 eller streama direkt på SRs hemsida. Vill du läsa mer av Ametist pysslar med kan du även gå in på hennes hemsida ametistazordegan.com eller läsa hennes recensioner på den nystartade musiktidskriften gaffa.se

Whoa.nu var självklart på plats i studion under långfredagen för att dokumentera detta exklusiva tillfälle. Önskar du högupplösta bilder från sessionen kan du enkelt maila [email protected].

Läs mer: