Videopremiär: D.T & Sindri – Back Again

Det har blivit dags för en ny videopremiär på Whoa. Denna gång med duon D.T & Sindri, från Värnhem i Malmö, som gjort musik tillsammans i cirka 6 år nu och bland annat arbetat med artister som exempelvis Styliztik Jones, J-Ro, Promoe, Maylay Sparks, Roccspotz, Crome och Bobby Bolivian.

Den nya låten, Back Again, är ”part nr 5″ från det kommande mixtapet One Day Songs – som i grund och botten är vad det heter – en samling ”one day songs” där konceptet är att varje låt måste vara producerad, skriven, inspelad och mixad under samma dag.

Under 2009 och 2010 har gruppens första singel Love 4 My City haft rundgång på Din Gata 100,6 och den senaste skivan T.A.P går fortfarande att skaffa via Sneakers N’ Stuff i Malmö.

Videon till Back Again, som alltså har sin premiär här idag exklusivt genom oss på Whoa.nu, är regisserad av Simon Luca manili. Kolla in den nedan!

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/tapmixtape
www.tapmixtape.blogspot.com

Forumtråd: Whoa presenterar: D.T & Sindri – Back Again

Läs mer: