PH3 & Sjukstugan släpper sjutums-vinylsingel

PH3 och Sjukstugan släppte nyss en exklusiv sjutums-vinylsingel, i ett samarbete med Sneakersnstuff och Team UFO Grammofonskivor. Singeln innehåller den punkdoftande The Stooges-hyllningen Och jag kan fortfarande inte sova, samt en ”fanfar från yttre rymden” som är låten Hej UFO. Båda låtarna är från PH3′s kommande platta Moderna tider som förväntas släppa någon gång under hösten. Sjukstugans debutalbum, Rap på svenska, släpps i slutet av augusti.

Sjutums-singeln kan ni köpa i Sneakers n Stuff’s webbutik genom att klicka här, eller i deras fysiska SNS-butik på Åsögatan 124 i Stockholm. Man kan också ladda ner singeln som gratis mp3 på PH3′s hemsida, http://www.ph3.se/.

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] PH3 & Sjukstugan släpper sjutums-vinylsingel för att kommentera!