ObnoXIuz feat. Blizzak & Nephilim – Just Can’t Quit

Göteborgsrapparen ObnoXIuz hördes på skivan The Gothenburg mashdown redan 1997, men det är först på senare år som han har börjat skapa sig ett namn utanför västkustens gränser. Sedan debut-12″an 12 Inches Of Illness 2003, har vi fått ta del av albumen Channel X (2005) och Post Traumatic Symtoms (med Jabs, 2008) samt hört honom tillsammans med namn som t.ex. Rico Won, Form One, Pst/Q, DJ Large, Astma, Gubb, GTICY och DJ Silence.

Nu börjar sommaren närma sig med stormsteg och likt så många andra musiker fortsätter ObnoXIuz att jobba vidare på sina alster. Bland annat är mer material på svenska på gång. I samarbete med Whoa bjuds nu också på sprillans ny musik, i form av engelskspråkiga Just Can’t Quit. På låten har han fått med sig polarna Blizzak och Nephilim, som lägger var sin vers. Produktionen och cutsen står ObnoXIuz själv för.

Direktlänk för nedladdning

Hemsida: http://www.obnoxiuz.com/
Myspace: www.myspace.com/imstilladick

Forumtråd: Veckans MP3: ObnoXIuz feat. Blizzak & Nephilim

Läs mer: