Goon4S feat. Chukk Rukkuz (Muddy Fatique) – Hit This

Goon4s består utav de fem rapparna Antone Mecca, Fico One, Mr Math, Doubblears, Onederboy och producenten Rick Blaze. En grupp från Linköping som bland annat var i Paris i somras med End Of The Weak under världsfinalen, och som collabat med artister som Zeps (USA) Webbafied (USA) och Junk (Kanada).

När det kommer till medlemmarna så känner några kanske igen Antone Mecca och Mr Math för deras medverkan i den numera nedlagda gruppen RoopPeople. Den senare är även med och driver The Ring Battles och hostar dessa events. Fico One har också synts en del på den allt mer växande battlescenen, i både The Ring Battles och O-Zone Battles.

Under vintern kommer gruppen att leverera några musikvideor och någon gång 2012 planeras en platta för release.

På denna aktuella mp3 teamar killarna upp sig med den gode vännen Chukk Rukkuz från Muddy Fatique (emcees i ording på låten är Chukk Rukkuz, Fico One, Mr Math, Antone Mecca och Onederboy). Produktionen står i vanlig ordning Rick Blaze för. Håll till godo!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/10/13/goon4s-feat-chukk-rukkuz-muddy-fatique-hit-this/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.youtube.com/themeccamusic
www.eodub.com

Forum: [Aktuell MP3] Goon4S feat. Chukk Rukkuz (Muddy Fatique) – Hit This

 

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-10-13 12:38
töööng
2011-10-14 1:11
Chukk Rukkuz är tung alltså.
2011-10-14 11:51
Jävligt tung vers från Antone Mecca...
2011-10-14 15:05
fyfan va fet!
2011-10-18 13:59
Correction. Gruppen hette Rootpeople, inte Rooppeople

Fortsätt lyssna!

whoa, wake the fuck up!
2011-10-18 21:59
Bigg up till Goon4s & Chukk Rukkuz! Fet skit det här!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Aktuell MP3] Goon4S feat. Chukk Rukkuz (Muddy Fatique) – Hit This för att kommentera!