Ladda hem Crome – ”Devil Wears NewEra”

Crome - Devil Wears NewEraCrome, är en blandning av battlerap, storytelling, energi, tight flow och anses av många vara en av Sveriges vassaste och mest lovande rappare. Efter att han tillsammans med NEO Cartoon Lover fick stor rotation med hiten Soopah Fly i länder som Tyskland och Australien samt en grammis, Best Rap 2008 på GmmA Awards i Australien, började resan som så skulle leda till utformandet av ett mixtape. Nu är det här, och givetvis finns Whoa med på tåget och hjälper till och pushar musiken till alla er där ute.

Tillsammans med Endlezz Management och Low Key Entertainment har Crome, eller Damir Lipovac som han egentligen heter, utformat ett mixtape som är mer personligt än något av hans tidigare verk. Devil Wears NewEra är ett av höstens mest spännande skivsläpp, fullt av humor, personliga upplevelser och tunga beats med gäster så som Royce Da 5’9, Lazee, Danjah, Bobby Bolivian, NEO Cartoon Lover, Henok Achido, Pato Pooh, Quinze, Tony Koma, med flera.

Releasen av Devil Wears NewEra är ett gemensamt samarbete mellan Crome, Whoa, Kingsize Magazine, MyBestFriendIsMyGrind och KlubbKoll. Väljer du att ladda hem mixtapet genom oss belönas du även med ytterligare en låt, i form av det exklusiva bonusspåret Keep Goin feat. Sindri från T.A.P.

Glöm inte heller att hålla utkik efter mer material från Crome under 2010, där den kommande fullängdaren Oscar Performance givetvis förtjänar att nämnas.

Ladda hem Devil Wears NewEra genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Dearly Noted
02. Paper Bwoi
03. Sing Along
04. The Final Step Remix (ft. Tony Koma)
05. Who You Think (ft. Lazee)
06. Feast Here Anew (ft. Bobby Bolivian)
07. So Alive (ft. Hummin & Hank)
08. Input Output Remix (ft. NEO Cartoon Lover)
09. Gots To Go (ft. Danjah)
10. Behind the Smile of Nicole (ft. Quinze)
11. Feedback (ft. Mikaela)
12. Doin Tonight (ft. Henok Achido)
13. Lyrical Monster
14. Act Like A Leader (ft. JW & Pato Pooh)
15. Down Down Baby (ft. Royce Da 5 9)
16. Keep Goin (ft. Sindri) (Whoa.nu Bonus Exclusive)
17. The Mask (ft. Quinze)
18. Never
19. Devil On My Shoulder

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
MySpace: www.myspace.com/crome01
Channel Crome: www.youtube.com/user/cromemusictv
Facebook: www.groups.to/crome
Blogg: klubbkoll.se/blogg/crome/
Twitter: twitter.com/cromemusic
Ubetoo: www.ubetoo.com/cromemusic

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/11/18/ladda-hem-crome-devil-wears-newera/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Crome – Devil Wears NewEra (Mixtape). UTE NU!

Läs mer: