Infinite Mass – ”Area Turns Red Remix” feat. Adam Tensta, Eboi, Timbuktu, Mohammed Ali, Medina & Stor

Infinite Mass á 1995Tiden går ruskigt snabbt ibland men man kan fråga sig om så mycket egentligen förändras? Det är nu 15 år sedan Infinite Mass fick en stor hit med singeln Area Turns Red, en upphottad version av deras några år äldre låt Shoot the Racist som skapade mediedebatt för sin hårda kritik mot det främlingsfientliga Sverige.

Efter att ha givit ut en jubileumsversion av låten i sommar i år släpps nu även en remix med flertalet av de bästa rapparna från dagens hiphopscen, närmare bestämt Timbuktu, Medina, Mohammed Ali, Eboi, Adam Tensta och Stor. Ett gäng svenskar, många av dem födda här, som många gånger fått höra att de inte hör hemma här och ska åka hem.

Ladda ned hela låten via MBFIMG!

Forumtråd: (Audio)Adam Tensta,Eboi,Timbuktu,Mohammed Ali,Medina,Stor – ATR Remix

Läs mer: