Vinn Paloma Faiths debutalbum!

Alice-Hawkins8_mediumFör ett par veckor sen gav vi på whoa dig chansen att vinna exklusiva biljetter till ett showcase med det nya stjärnskottet Paloma Faith och nu har det blivit dags igen. Den 30/9 släpps Palomas debutalbum Do You Want The Truth Or Something Beautiful innehållandes bland annat singlarna Stone Cold Sober och New York, som både figurerat rätt flitig bland annat på P3. Med musik som beskrivs som en blandning av soul och jazz mixad med en liten touch av rock hoppas vi på whoa att debuten kommer bli strålande och ger dig chansen att få ett gratis ex av skivan.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla om ett av fyra ex är att svara på en enkel fråga som lyder som följer:

Paloma Faith ses i vinter tillsammans med några av Hollywoods storheter i filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus, men vad heter regissören bakom filmen?

Skicka ditt svar tillsammans med namn, användarnamn och din adress i ett mail märkt ”Paloma Faith” till [email protected] senast den 30/9 klockan 12:00 så kan du bli en av fyra lyckliga vinnare, lycka till!

Forumtråd: Vinn Paloma Faiths debutalbum

Läs mer: