Vinn biljetter till en exklusiv spelning med Paloma Faith!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten kommer emot oss med stora steg. Även om flera av oss sörjer att det goda vädret försvinner så finns der saker att se fram emot, höstens alla skivsläpp till exempel. En av de artister som släpper material i höst är det mångfacetterade stjärnskottet Paloma Faith som släpper sitt debutalbum Do You Want the Truth or Something Beautiful? i september.

I vinter kommer vi även kunna se Paloma Faiths skådespelarinsatser i Terry Gilliams The Imaginarium of Doctor Parnassus men om musik slår högre än film för dig så kan vi redan nu bjuda på ett smakprov av Palomas debutalbum. Den 27:e augusti kommer nämligen Paloma Faith till Stockholm och bjuder på en exklusiv förhandslyssning av nya skivan.

Vi på whoa lottar nu ut två gästlistebiljetter till den här exklusiva spelningen (biljetter går inte att köpa) till en användare och valfri vän. Det enda du behöver göra för att få njuta av lite skönsjungande jazzig soulpop är att maila till [email protected] senast den 24/8 kl. 12.00. I mailet skriver du ditt namn, din väns namn, användarnamn och telefonnummer. För att vara med och tävla denna gång måste du vara minst 18 år. Glöm inte att märka mailet med Paloma Faith.

För att få ett smakprov redan nu så kolla in hennes video till kommande singeln New York här:

Forumtråd: Vinn biljetter till nästa stora stjärnskott Paloma Faith

Läs mer: