Tävling: Vinn signerade ex av Lorentz & M.Sakarias nya album

Lorentz & M.Sakarias - Vi mot världenBröderna Lorentz och M. Sakarias, blott 17 respektive 22 år gamla, har redan hunnit med en hel del och med mixtapet Sommaren i City i bagaget och generöst med speltid i radio är duon nu aktuell med sitt debutalbum Vi mot världen (som släpps idag, 4/3).

Debutalbumet innehåller radiohiten Mayhem som är producerad av Jeansbjörn och albumet bjuder på samarbeten med bland andra den engelska popgruppen Futurecop och Marit Bergman. SVTs musikprofil Per Sinding Larsen skrev om gruppen “Inte lika mycket psykdisco som Maskinen och Alexis Weak, men unga brödraduons blandning av hiphop och elektro på mixtejp följer ändå en storstadsfärgad tradition präglad av rusmedel, adhd, eurodisco, nattbuss och trygghetskameror. Roligt. Vackert. Sväng.”

För er som är nyfikna på hur det kan låta så ger nu whoa er chansen att tävla om tre signerade album. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på de två frågorna nedan. Svaret mailar du till oss på [email protected] senast den 9/3 tillsammans med ditt förnamn, telefonnummer samt whoa-användarnamn. Märk mailet med ”Lorentz och M.Sakarias”. Lycka till!

Frågor:

1. Hur känner Lorentz och M.Sakarias varandra?
2. M. Sakarias hade tidigare en grupp tillsammans med rapparen Stor – Vad hette gruppen?

För mer info se: myspace.com/lorentzmsakarias

Forumtråd: Whoa tävling: Vinn signerade ex av Lorentz & M.Sakarias nya album

[buyalbum]Lorentz & M.Sakarias[/buyalbum]

Läs mer: