Promoe – Bondfångeri

Promoe - BondfångeriDet har varit svårt att undgå Promoe denna sommaren. Låten Svennebanan blev årets sommarplåga och har nu ca 1.200.000 visningar på Youtube. Tidigare i april i år släppte Promoe sitt första album på svenska, Kråksången. Albumet blev mycket uppskattat både bland fans och skivrecensenter. Nu har Promoe bestämt sig för att följa upp Kråksången med ännu mer svenskt material, ett mixtape som heter Bondfångeri.

Bondfångeri släpptes igår via iTunes, Spotify och gratis på Looptroop Rockers hemsida. Fysiska exemplar kommer endast att säljas i samband med Promoes konserter. Mixtapet innehåller 16 låtar och gäster är bl.a. Afasi, Timbuktu, Supreme, Cosmic och Organismen. Du hittar nedladdningslänk och tracklist här nedanför.

Ladda ner Bondfångeri här

Tracklist:
01. Morgonstunden
02. Bondfångeri
03. Hata
04. Karln Ä Garn
05. Ettor o Nollor (med Afasi)
06. Grovmaskiga Nätet (med Sam-E)
07. Ge Oss Sverige Tillbaka (med Timbuktu)
08. Paranojja
09. Västerås (med Supreme)
10. Dom Trevande Åren (med Embee)
11. Frigör Musiken (med Cosmic & Supreme)
12. Big Bang (med Allyawan & Sam-E)
13. Dekadansken (med Per Vers)
14. Svennebanan Remix (med Sam-E, Allyawan & Organismen)
15. Skäggig Vegan

Relaterade länkar
www.myspace.com/promoe
www.looptrooprockers.com/

Forumtråd:
[Audio] Promoe – Bondfångeri, tracklist och albumcover (Release 4/9)

Läs mer: