Promoe – Svennebanan & Freddie Cruger feat. ADL – Running From Love

PromoeDet är bara lite drygt två veckor kvar innan Promoe släpper sin första svenska fullängdare, Kråksången. Trots att det är såpass kort kvar till releasen så har man, med undantag från låten Detta har hänt som släpptes i januari, inte kunnat höra mycket från albumet. Det blir det dock ändring på idag då Promoe släpper videon till förstasingeln, Svennebanan, som är producerad av Filthy. Videon är regisserad av Kamisol.

Svennebanan kommer att finnas tillgänglig för köpa via iTunes och andra digitala affärer under veckan.  Kråksången släpps den 29 april på JuJu records och går att förhandsboka via bengans.

Freddie Cruger aka Red Astaire - Soul SearchingEn video som kanske inte riktigt är lika rykande färsk som svennebanan, men som vi tycker förtjänar uppmärksamhet är Running From Love med legenderna Freddie Cruger och ADL (den senare som för övrigt nyligen har kunnat höras i Kingsize – Den jag e och Kaanquest – The Anthem). Videon släpptes i slutet av februari men har av någon anledning passerat oss på redaktionen obemärkt. Låten släpptes ursprungligen på en 12″ via Raw Fusion 2003 och fanns även med på Freddie Crugers album Soul Search från 2006. Även om låten har ett par år på nacken så håller den än idag. Så luta er tillbaka och njut, för detta är två legender i högform.

Videon är producerad av Yablo Productions och albumet Soul Searching finns att köpa på bl.a iTunes och CDon

[buyalbum] Freddie Cruger [/buyalbum]

Forumtrådar:
[Video] Promoe – Svennebanan
[Video] Freddie Cruger feat. ADL ”Running from love” äntligen musik video

Läs mer: