Ison & Fille och Petter i Uppsala 8 mars

ikvall
Ison & Fille och Petter är tre av Sveriges absolut mest etablerade hiphopnamn. De har varit verksamma i över tio år, men aldrig turnerat tillsammans. Förrän nu.

Turnen, som heter Ikväll är vi kungar, inleddes i Åre 24 januari och har sedan dess avverkat flera städer och klubbar. Nu på fredag, den 8 mars, kommer gänget, som även gästas av legendarerna DJ Taro och DJ Sleepy, till Uppsala och Svandamshallarna. Med sig på scenen den här kvällen har de även DJ Large! Åldersgräns för spelningen är 18 år, och konserten förväntas dra igång runt 23.00.

Så här säger Petter om samarbetet:
– Att få göra en turné tillsammans med Ison & Fille känns fantastiskt kul, kreativt och väldigt inspirerande. Vi sätter ihop en show som vi kommer göra tillsammans på scenen hela tiden ihop med Taro och Sleepy. Vi har under alla dessa år samlat på oss en hög av singlar, hits och andra starka låtar så räkna med en dynamisk, energifylld show där vi kommer välta omkull stället.
Du kan köpa biljett till evenemanget i Uppsala här: http://www.tickster.com/events/68a8up7br1fr53z

Övriga datum och orter för Ikväll är vi kungar:

9 mars: Rättvik

14 mars: Sälen

15 mars: Funäsdalen

22 mars: Halmstad

23 mars: Bollnäs

28 mars: Åre

12 april: Karlstad

13 april: Karlskoga

19 april: Göteborg

20 april: Stockholm

 

Läs mer: