Martin Zamora: Volume 2

Jönköpingsrapparen Martin Zamora släppte nyligen sitt efterlängtade mixtape Skunk Fiction Volume 2. Mixtapet innehåller 9 spår, och gäster är bland annat Dejno och Östblockarn – samt Det Blå Skåpet-kollegorna Toffer och Mächy.

På Skunk Fiction Volume 2 har Martin Zamora backats med beats från så vitt skiljda producenter som Lanntana, UB-One, Liah Productions, Marus och Main I.N.G, vilket lett till att skillnaderna i sound på mixtapet är vitt skiljda, och plattan innehåller allt från den känslosamma, Björn Afzelius-samplade låten Fröken Julie, till den 80-talsdoftande Vad du ser, till den paranoida Så fort lampan släcks, till Går där jag gått som utmärker sig med sin aggressiva virveltrumma och syntetiska sub-bas.

På mixtapet visar Zamora att han vuxit som rappare sedan Skunk Fiction vol. 1, och att han idag behärskar flera stilar, och gör det väl. Skunk Fiction vol. 2 är helt klart ett stort steg framåt för Martin Zamora.

Skivan kan laddas ner gratis på Martin Zamoras hemsida:
www.martinzamora.se  

Forum: [Audio] Martin Zamora: Volume 2

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-06-08 7:58
Betydligt bättre än första volymen. Kul!
2012-06-09 2:51
Diggar som fan, pengar är sjukt najs

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Martin Zamora: Volume 2 för att kommentera!