Sidewalk – Higher

Sidewalk - HigherEfter en slutsåld debut-EP och en mängd hyllade spelningar under 2008/2009 på bland annat Berns (5st!), Fasching, Mosebacke, Rookiefestivalen och Oslo, är gruppen Sidewalk nu bokade till årets upplaga av Hultsfredsfestivalen. För att fira detta släpper stockholmarna nu låten Higher, med exklusiv premiär här på Whoa.

Higher är en so(u)lig musikupplevelse som med sina smäktande stråkar, sin drivande bas och med sitt flörtande med gammal Motown, passar perfekt att avnjutas i sommarparkerna. Låten är producerad av trummisen i bandet, LJB, och medverkar gör även DJ Lastword på scratch, The Sun på sång och Gustav Lind på trombon.

Sidewalk jobbar just nu på att färdigställa sitt debutalbum. Första singeln därifrån, Scream, kommer ha sin release i september och utlovas bli någonting utöver det vanliga. I väntan på det kommer de att spela live med sitt band så mycket som möjligt, så tveka inte att se dem i sommar om du har chansen!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/06/11/sidewalk-higher/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.sidewalkland.com
www.myspace.com/walksideways
www.twitter.com/sidewalkland

Forumtråd: [Veckans MP3] Sidewalk – Higher

Läs mer: