Nya singlar från AFC och Houman Sebghati (video)

Houman - Frihet (video)Senast vi fick något konkret material från tvillingbröderna Thabo och Ramo i AFC var i samband med 2006 års platta Varje dag e löning, där förstasingeln Medlemskort fick en del uppmärksamhet. Efter mjukstarten med streetlåten Git Sumthin tidigare i år, har det nu blivit dags för den första officiella singeln på tre år. Låten i fråga, Inatt, har en skön sommarfeeling och lades upp för premiärlyssning tidigare idag på Ametist blogg. Kolla in den!

En annan aktuell rappare som liksom AFC hållit på länge inom svensk hiphop är Houman Sebgathi. Han började sin karriär genom att rappa på engelska i kollektivet Drunken Rhymin’ och hann även med att starta upp den ännu idag omtalade gruppen 165 innan han slutligen blev soloartist i slutet av 90-talet. Efter en tids paus från musiken dök Houman upp igen 2006 med albumet Reptilernas planet, och har därefter bland annat hörts som radiopratare i SR Metropol. Nu är veteranen äntligen tillbaka igen med en ny singel, video samt ett kommande album vid namn Alkemisten. Singeln heter Frihet och är producerad av Fotios K . Nedan kan du titta på videon som är regisserad av Jimmy Olsson.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/afc1
houmansebghati.blogspot.com
www.myspace.com/houmansebghati

Forumtrådar:
[Audio] AFC – Inatt
[Video] Houman Sebghati – Frihet

Läs mer: