Remixtävling på MyBestFriendIsMyGrind.com

Idag drog MyBestFriendIsMyGrind.com igång en remixtävling som alla producenter och beatmakare borde kolla in. Bakgrunden och instruktionerna till tävlingen berättade Sir David Husselhoff själv om i den aktuella tråden i forumet ”Producenter & DJs”.

I förra veckan länkade jag upp med Herbert från Afasi & Filthy för att droppa förbi musikaffären Jam och den gamle graffitiräven Johan Funk. Vi hade tidigare över telefon diskuterat hur denna, Stockholms mest välsorterade butik för musiker, skulle kunna ta plats på MyBestFriendIsMyGrind.com. Svaret var givet, en remixtävling där producenter får chans att synas och höras samt hypa upp sin studiouppsättning ett par nivåer.

Är du en hungrig up-n-coming producent i behov av en JJ-Lab KS49 klaviatur (keyboard) och är sugen på att remixa Afasi & Filthys banger Hahaha är det bara att följa instruktionerna nedan:

1. Lyssna in dig på orginallåten så du förstår hur grymma Afasi & Filthy är!
2. Kolla in videon med Afasi från Jam där han presenterar vilken sorts remix han är ute efter och vilket pris det är du vinner.
3. Ladda ner accapellan (se länk längre ned).
4. Gör en remix. Du har helt fria händer! Klipp i vokalerna, lägg till en annan rappare, gör house, techno, hiphop, r&b, dancehall, grime, emo eller vad du nu känner för.
5. Skicka in ditt bidrag till [email protected] senast den 24:e Mars.
6. Surfa in på MyBestFriendIsMyGrind.com den 27:e April och se till att få folk att rösta på just DITT bidrag.
7. Vinn folkets kärlek och få en JJ-Labs – KS49 hemskickad på posten!
8. Gör dig redo för nästa remixtävling!

Mer info och chans att ladda ner låt samt accapella får du genom att klicka här.

Forumtråd: Remixtävling på MyBestFriendIsMyGrind.com – Vinn en keyboard!

Läs mer: