Tävla om en iPod Nano, hörlurar från Dr Dre & en Whoa-hoodie!

J-SonEfter flera mycket lyckade remix/raptävlingar annordnade av MyBestFriendIsMyGrind.com i samarbete med oss på Whoa.nu är det nu dags för tävling nummer #4. Denna gång är det J-Son ft. Johan Vega - Exercise som är låten ni antingen skall rappa på framför er webcam eller remixa. Orginalet är producerat av ADE. Priset till en producent och en rappare är en iPod Nano och ett par hörlurar från Dr Dre samt en Whoa-hoodie.

Som vanligt har vi lyssnat på er feedback från förra tävlingen och gjort ett par förändringar i hur det hela går till. Först och främst kommer nu tävlingen även ligga uppe på Nattstad.se. Detta för att se till att ännu fler människor får ta del av den ständigt växande svenska hiphopscenen. Förändring nummer två är att att bidragen kommer presenteras i deltävlingar där två bidrag från varje deltävling går vidare till en final. Detta för att ni alla skall slippa sitta och kolla/lyssna igenom 110 bidrag i ett svep. Den tredje förändringen är att det endast är en domare i juryn – nämligen J-Son himself. Även röstningen kommer att ske på ett annat sätt än tidigare. För att vara med och rösta denna gång skickar man ett mail till [email protected]. Anledningen till detta är att det ska underlätta rösträkningen samt att även de som röstar nu kan vinna en iPod Nano om deras favorit går till final.

Exakta instruktioner hittar ni här >>>

Gör er redo för den största tävlingen i denna serie hittills!

Forumtråd: [Video] Tävling: Remixa/rappa J-Son – Exercise och vinn iPod Nano, Dr Dre hörlurar och en Whoa-hoodie!

Läs mer: