Ted från Tinitus & Ted bjuder på sitt gamla mixtape

Ted - BackningJärfälla-rapparen Ted hamnade på en andraplats i tävlingen ”Årets Rappare” 2005 och på förstaplatsen tillsammans med radarpartnern Tinitus i ”Show Sthlm” 2003. Under 2006 släppte han mixtapet Backning på CD, med fin kritik i bl.a. Kingsize Magazine. Inför duons kommande albumsläpp väljer han nu att lägga upp solomaterialet på nätet för gratis nedladdning. Medverkar gör bland annat Adam Tensta på svenska, under sitt gamla artistnamn Adm. Passa på och ladda hem mixtapet nedan, om du av någon anledning missade det för tre år sedan…

Ladda hem Ted – Backning via denna länk

Missa inte heller Tinitius & Teds populära låt Ett monster, som släpptes som veckans mp3 hos oss på Whoa i november 2008.

Forumtråd: [Audio] Ted – Backning

Läs mer: