Petter släpper samlingsskiva och presenterar karriären på jubileumssajt

2008 är året då Petter firar tio år som artist. Det var som bekant 1998 som rapparen skivdebuterade med Mitt Sjätte Sinne och banade vägen för mycket annan svensk hiphop. Detta jublieum firas med releasen av samlingsskivan X (som den romerska siffran, inte bokstaven) den 3 december.  En platta som utöver mängder av hitsinglar även kommer att bära på fyra nya spår som är exklusiva för albumet. Bland annat tolkar The Hives Petters Repa Skivan och döper om den till Repa CDn, och houseproducenten DJ Stonebridge gör även en remix på Det Går Bra Nu.

Idag, den 17 november, hade även mtv.se premiär för en helt ny sida tillägnad artisten. Adressen www.mtv.se/petter kommer att hållas öppen i drygt en månad framöver och bjuder på mängder av sedan tidigare opublicerat material och icke visade videoklipp. Under samma tidsperiod kommer även Majestic Flow att ha en blogg på sidan, där denne kommer att hjälpa till att sätta svensk hiphop ytterligare i fokus.

Relaterade länkar:
www.mtv.se/petter
http://blog.mtv.se/majesticflow/
www.petter.nu
www.majesticflow.com

Forumtråd: Petter släpper samlingsskiva + jubileumssajt

Läs mer: