Hiphopfestivalen ”BLAST!” utannonserad

Igår utannonserades det genom The O-Zone Battles facebooksida att det kommer att hållas en 2-dagarsfestival med battles och liveakter på Babel i Malmö. Förutom The O-Zone Battles är även Let’s Do This Battles och Medborgarskolan medarrangörer till detta event, som spås bli ett av de största hittills i svensk hiphophistoria.

Eventet kommer inte att hållas förrän den 3:e och 4:e Maj 2013, men redan nu presenterar de en hiphoplineup som troligen lär utklassa i stort sett alla andra svenska festivalers hiphoplineup 2012. Biljettpriset är ännu inte känt men enligt eventet kommer biljetterna att släppas redan nästa vecka.

Bokade liveakter än så länge är:

- Bone Thugs N Harmony
- Crooked I & The Horse Shoe Gang
- Copywrite
- Devin The Dude
- Paul Wall
- Freeway
- Mistah Fab
- The Jacka
- Öris
- Jaqe
- Mr Living

Djs:

- Beneaf
- Black Moose
- Marcus Saxell

.. och utöver detta kommer det hållas inte mindre än 10 battles, men vilka som battlar är inte offentliggjort ännu.

Eventet på facebook: https://www.facebook.com/events/126435624174107/?fref=ts

Forum:

Läs mer: