Tävla om Maskinen-biljetter!

Efter att ha fått otrolig uppmärksamhet för sin första singel Alla som inte dansar följde Maskinen upp med sin andra singel Segertåget. Men man undrar ju lite vad som kommer hända. Whoa.nu ringde upp en av gruppens medlemmar, vi kan kalla honom Mr H, för en kortare intervju. Tydligen så gör inte Maskinen några telefonintervjuer med risk att bli missförstådda eller att någonting skall komma ut fel. Det är istället mail som gäller. Kanske är det en del i deras något kryptiska approchering?

Men jag lyckades ändå vaska fram lite information. Maskinen har tidigare på turnén spelat i Reykjavik och i Helsingfors för utsåld lokal. Dessutom har man gjort klart sin kommande singel Pengar som tydligen kommer bli en smashhit i allas ansikten någon gång under nästa månad. Den som väntar på något gott.

I samband med Maskinens spelning i Göteborg 9/10 lottar vi ut fyra konsertbiljetter. 2 stycken till den tidiga spelningen, 20.00, med 13 års åldersgräns. Vi lottar också ut 2 biljetter till den senare spelningen som öppnas upp vid 22.00 på Pustervik. Då är det 18 års åldersgräns som gäller. Det enda du behöver göra är att svara på är följande:

Maskinens gruppmedlemmar har egna soloprojekt. Nämn minst tre stycken grupper som Maskinens medlemmar ingår i.

Du skickar in svaret till [email protected] där du uppger whoanick, fullständiga namn samt vilken av spelningarna du vill gå på. Jag vill även påminna om att det är kort tid tills det är spelningen och vinnarna presenteras senast 18.00 samma dag alltså 9/10. Så glöm inte att kolla din mail eller logga in på whoa för att få informationen ifall du vunnit.

Övriga inbokade turnédatum:

10 okt 2008    Östersund, O´learys
11 okt 2008    Jönköping, Centrum
11 okt 2008    Gislaved
16 okt 2008    Nykjøbing, Checkpoint (DK)
17 okt 2008    Eksjö, Statshotellet

Forumtråd (Gbg): Tors. 9/10 MASKINEN (LIVE) @ Scratch, Pustervik! 20.00 13år, 22.00 18år

Läs mer: