Video: Sjukstugan – Zig Zag m. Skizz (At The Lab Remix) & Kärleksbarn

ZIGZAGREMIX

Den bejublade gruppen Sjukstugan, bestående av Buju Anton, Dirty Jens och producenten Bjarne B, har inte legat på latsidan den senaste veckan. Två nya videos har dykt upp med bara någon dags mellanrum efter att det det varit ganska tyst från gruppen nu under sommaren.

Först ut var videon till At The Lab‘s remix av Zig Zag m. Skizz, en av de mest hyllade och spelade låtarna under 2012. Remixen har ett mer bombastiskt och elektroniskt sound än originalet och den underhållande videon, med en cameo av bl.a. Penga Per, är gjord av Adam Falk.

På debutskivan Rap på svenska hittar vi också låten Kärleksbarn som förärats en video där Sjukstugan helt sonika ställt upp ett liveband på en skolgård. I videon syns förutom Buju Anton och Dirty Jens även Frida Winlöf på trumpet och sång, Carl Greder på bas, John Runefelt på trombon och Jakob Lundquist på trummor. Videon är signerad DamaSpirit.

Forum: [Video] Sjukstugan - Zig Zag m. Skizz (At The Lab Remix) & Kärleksbarn

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-09-09 18:15
Penga Per är inte med som ni skriver, vet inte var ni fick det ifrån? Men O.P. och Jazzy Julle m.fl är cameos :)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Sjukstugan - Zig Zag m. Skizz (At The Lab Remix) & Kärleksbarn för att kommentera!