Victor Fariña – Tills solen är på plats EP

vino solen cover kopia

Efter att Västeråsaren Victor Fariña hörde sin låt spelas på P3 år 2009 bestämde han sig för satsa på musiken fullt ut. Sedan dess har han släppt mixtapet Vad trodde du, då under artistnamnet Vino, och spelat ihop med bland andra Ison & Fille, Ken Ring och Dogge Doggelito.

Idag släpps så hans senaste projekt, EP:n Tills solen är på plats. Genom EP:n blandas reflektioner, tankar och insikter med en gnutta politisk inkorrekthet och mañana-attityd på spår som osar såväl nostalgi och kärlek som fest. För produktionerna står Robin Bankz, M-GOD, Michael Delsefors och Victor Fariña själv.

Den första videon från EP:n, Så skevt jag vet, släpptes för några dagar sen och är ett tydligt exempel på de visuellt tilltalande och välproducerade videos som blivit lite av hans signum. Videon är filmad och redigerad av Robbin Blomkvist från Eyeview Entertainment.

Till solen är på plats finns att köpa på iTunes för en i sammanhanget blygsam summa och för gratis lyssning via Spotify.

Forum: [Audio] Victor Fariña - Tills solen är på plats EP

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-08-30 21:53
Tung låt och video! Minns att jag snackade en hel del med den här snubben på msn för en jävla massa år om samarbete osv. Fett att se att han fortfarande är aktiv! Big up Vino!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Victor Fariña - Tills solen är på plats EP för att kommentera!