Video: Skuggan av Svampen – Var e brudarna? (Korvfesten) m. Format, Chipchoppin m.fl.

SkugganASKorv

Örebros stolhet, Skuggan av Svampen, släppte nyligen albumet Stackars dig där två av spåren redan välsignats med varsin video, titelspårsbangern Stackars dig och underhållande Vesuvion. Den tredje videon från skivan Var e brudarna? (Korvfesten) är något så klassiskt som en posse cut. Medverkande är en hel drös bestående av Format, Chipchoppin, Follow Him To The End Of The Desert, Fubbik, Östblockarn, Osten Af, Sam, Tevski och Progress Evolution. För produktionen står Dj Mat.

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-08-27 17:23
Tung låt men videon va meh.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Skuggan av Svampen - Var e brudarna? (Korvfesten) för att kommentera!