Gratisspelningar med Pharoahe Monch 29-30 juli i Sthlm

Pharoahe Monch live

Ibland undrar man hur det är möjligt. Inte nog med att den här sommaren varit en av de bästa vad gäller solsken på flera år. Vi har även blivit välsignade med artistbokare och arrangörer på ovanligt gott humör, åtminstone om man har vägarna förbi Stockholm.

Lydmar live, som ligger i anslutning till Hotel Lydmar på Blasieholmskajen 2 ett par glädjeskutt från centrala Kungsträdgården, har under sommaren presenterat flera bra bokningar och flertalet är fortfarande kvar. Dessutom är de helt gratis, ja, ni hörde rätt. Det är policy.

The Coup, Jean Grae, Omar, Respect My Hustle och Rikard Bizzi, är några av de som redan kört. Nu närmast väntar dock ett av de tyngsta korten, nämligen Pharoahe Monch. Inte bara en kväll, utan två kvällar i rad dessutom. Kan du inte ta dig till huvudstaden lagom till imorgon måndag hinner du med andra ord förhoppningsvis hinna fixa skjuts till tisdagen istället.

Info:
Lydmar Live, Blasieholmskajen 2
Måndag den 29 juli och tisdag den 30 juli
Start: 16.00 Live: 19.00
Gratis inträde!

Djs 29:e juli: The Salazar Brothers / TSB / Masse & Salla
Djs 30:e juli: TBA

Har du inte koll på Pharoahe Monch? Börja med att kolla in de tre albumen han släppte med Prince Poetry under namnet Organized Konfusion, gå sedan vidare med solodebuten Internal Affairs (1999) och du har förmodligen hittat en ny artist att lägga till på din favoritlista. Fastnar du rejält får du inte glömma att kolla in låtarna från gamla Rawkus Records-tiden.

Relaterade länkar och information:

https://www.facebook.com/LydmarLive

Forum: 29/7 Pharoahe Monch @ Lydmar Live, Blasieholmskajen 2
Forum: 30/7 Pharoahe Monch @ Lydmar Live, Blasieholmskajen 2

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-07-30 12:40
Gårdagen var grym. Missa inte! Det finns parasoll om det börjar regna ;)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 30/7 Pharoahe Monch @ Lydmar Live, Blasieholmskajen 2 för att kommentera!