Video: Adam Kanyama – På riktigt (prod. Chords)

Adam Kanyama

Adam Kanyama presenterade sig för det svenska folket när han, blott 15 år gammal, vann den nordiska raptävlingen Rap It Up i slutet av 2011 och gästade TV4 Nyhetsmorgon. Under 2012 fortsatte intresset med stora inslag i tidningar som Nöjesguiden och Dagens Nyheter, lovord från allt från Marie Serneholt till ADL samt en framgångsrik medverkan i talangshowen X Factor i TV-rutan.

Nu har EMI/Parlophone signat Adam Kanyama, som senaste året övat vidare på sina färdigheter hos Gary Beckford och Aaron Phiri på Fryshusets gymnasium i Stockholm. En EP är på väg och först ut är singeln På riktigt, producerad av ingen mindre än  Jens ”Chords” Resch. Videon i sin tur är gjord av Slutet är Nära.

Relaterade länkar och information:
https://www.facebook.com/adamkanyama145
https://twitter.com/adamkanyama

Forum: [Video] Adam Kanyama - På riktigt

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-07-03 20:54
Fyfan va tung Adam Kanyama är!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Adam Kanyama - På riktigt för att kommentera!