Video: Crackson ft. Change – Hornsgatan

Crackson - Hornsgatan

Joakim Holtz aka Michael Crackson har länge varit en representant för och ett aktuellt namn på den svenska battlescenen, med matcher mot allt från Nasty till Pats One. Idag, på midsommaraftonen, släpper han äntligen sin första singel under namnet Crackson. Singeln heter Hornsgatan och är en kärleksförklaring till den stadsdel av Stockholm där han bor samtidigt som den målar upp en bra bild av honom som artist.

Hornsgatan är producerad av Chef Boy Dee och gästas av Change. Videon är producerad av Kylen FIlm. B-sidan till singeln heter Tummen upp och är producerad av Onda från STHLM Inkasso. Båda låtarna är inspelade och mixade av Change i Level 8 Studio och mastrade av Martin Zamora. Håll utkik efter låtarna på iTunes, Spotify, Wimp osv., där de kommer upp inom kort. Håll även utkik efter den kommande EPn, som släpps om ett par veckor!

Forum: [Video] Crackson ft. Change – Hornsgatan

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-06-22 18:38
Reffen lyfter låten, bra vibb... Att Crackson verkar ha ett mindre berg av hatare gör att jag diggar låten mer.
2013-06-22 18:43
Antar att man försökt köra "Gin & Juice"-refräng med flit.
2013-06-23 22:55
Ser ut som han anstränger sig otroligt mycket att försöka se dyster ut i ansiktet såfort han rappar.
Varför är ett mysterium...

Introt var dessutom corny som fan, små rolig video dock.
2013-06-24 8:42
helt ok man
2013-06-24 9:05
Hahaha alltså han är hiphopens Tommy Wiseau. Allt han spottar känns fel. Att han glider runt i en Prius och försöker se hård ut med sitt "crew" som består av bl.a en Shazaam som försöker krysta fram en dans i baksätet till det plastiga introt som jag inte ens fattar. Det är alltså en kille som känner igen honom och ger honom en cd och låten på cd:n är Cracksons låt? What?
2013-06-24 15:14
satte sej på rullpappret
2013-06-25 2:40
Hm, nej, han tar ingenting till en ny nivå.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Crackson ft. Change – Hornsgatan för att kommentera!