Amer Sarsour släpper debut-EP och video

amer sarsour tank sjalv

Idag släppte poeten och rapparen Amer Sarsour sin första officiella EP. Resultatet blev en sex-spårig EP med namnet Tänk själv och är producerad av Moose Dawa och mixad av DJ Lo-kut. Amer Sarsour, även känd som Poeternas poet, är i rap-sammanhang kanske främst känd för sin medverkan i Ametists radioprogram Kärleksattack på svensk hiphop, där han framförde sin låt 1000 ord.

Så här skriver Amer Sarsour själv om sitt släpp:

”Så många lögner & tomma löften genomsyrar oss som i sin tur skapar en cirkel av destruktiva vanor. När du inte vill vara en del av detta spel så blir strukturer och normer allt tydligare och i andras ögon stämplas du som ett attitydsproblem.

Problemet med detta är då att många tyvärr tittar annanstans efter svar och fängslar sig själva i produkten plågade själar. Du är dock aldrig ensam, så våga tänk själv. Du förstår nu att man sakta men säkert måste bryta vissa mönster för att krossa strukturer som trycker ner dig, så bryt dig fri.

Men hur? Och då till den svåra delen, vilken är den rätta frågan?

huh…

tänk själv.”

Vill du lyssna på EP:n så finns den att tillgå via: https://soundcloud.com/amer-s/sets/amer-sarsour-t-nk-sj-lv-ep/s-TNN2H.

I samband med EP-släppet har rapparen även valt att ge ut en musikvideo till ett av spåren. Låten heter, likt EP:n, Tänk själv och musikvideon är inspelad i Amer Sarsours hemstad Uppsala.

Vill du veta mer om Amer Sarsour rekommenderar vi er att läsa Whoas intervju med honom.

Twitter: @poeternaspoet
Instagram: @amersarsourpoet
Facebook: Amer Sarsour – Poeternas poet

Forum: [Audio] Amer Sarsour släpper debut-EP och video

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-02 19:51
UPP!!!!!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Amer Sarsour släpper debut-EP och video för att kommentera!