Video: Pato Pooh – Fallback

pato-pooh-fallback-S

För tre år sedan nominerades Pato Pooh till en Grammis i kategorin ”Årets Video” med låten Follow Me, som gästades av Adam Tensta. Deras gemensamma intresse för tv-spel återspeglades i instrumentalen som var inspirerad av det klassiska 8-bitarsljudet från bl.a. Nintendo. Låten spelades mycket på radio och ledde till internationell uppmärksamhet.

Efter detta har Pato dock haft ett uppehåll, men är nu tillbaka, och säger själv:

”Jag har jobbat stenhårt i studion och verkligen fokuserat på att hitta något unik, vilket är lättare sagt än gjort. Mitt album börjar ta form och jag känner att allting börjar falla på plats. Jag har äntligen hittat mig själv i min musik och artisteri och jag har även varit omringad av folk som tagit sitt skapande till en ny nivå. Så man kan säga att jag befinner mig i en väldigt kreativ plats och tid”

Idag är Pato Pooh tillbaka med nya låten Fallback, som är producerad av K-One och är det första släppet från hans debutalbum som beräknas komma senare i år. Videon är regisserad av Pablo Fernandez.

Köp låten på iTunes:
https://itunes.apple.com/se/album/fallback-single/id602709762

Forum: [Video] Pato Pooh - Fallback - Musikvideo

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Pato Pooh - Fallback - Musikvideo för att kommentera!