Obnoxiuz – Your Long Lost Son

Your Long Lost Son

Obnoxiuz släppte nyligen plattan På väg ut, detta följer han upp genom att ge oss en julklapp i form av en samlingsskiva med hans engelska låtar som han kallar Your Long Lost Son. Vi har vant oss att höra OBX på bred göteborgska de senare åren och det är lätt att glömma att han är tvåspråkig när det gått så många år sedan Channel X, men här får vi hela 16 låtar på det anglosaxiska språket, en del outgivna. Bland dessa finns även en jullåt som kan sätta er i rätt stämning inför julafton.

Köp den på iTunes eller lyssna på Spotify:

Forum: [Audio] Obnoxiuz – Your Long Lost Son

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-12-19 23:10
Nice som fan! Får väl ta och tanka spotify nu då iaf.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Obnoxiuz – Your Long Lost Son för att kommentera!