Video: Sling & Imchi – 9.5

Duon Sling & Imchi har vi skrivit om tidigare här på Whoa, och de är i undertecknads ögon en av de mest prominenta rapgrupperna i Sverige just nu. De har under relativt kort tid lyckats skapa en ständigt växande följarskara på den svenska underground-hiphopscenen. Nu släpper de musikvideon och låten 9.5.

När vi pratar med producenten Imchi om släppet säger han att
- Låten handlar om att kämpa på med det man brinner för. Att har man en passion så kommer man alltid hålla på med det även fast det ibland känns jävligt hopplöst när folk omkring en lyckas och man själv är kvar på samma ställe. Ibland vill man bara skita i det men man vet att man skulle må dåligt om man inte håller på med musik.

Både jag och Egil (Sling) har såklart en dröm som alla andra om att man ska lyckas på något vis med det man brinner för. Vem skulle liksom inte vilja jobba med sin dröm? Men samtidigt blir man ibland trött på att kämpa och pumpa in pengar i något man inte alls vet om man kommer att få något tillbaka på. Men man kan inte vara utan det.

Relaterade länkar:
Sling & Imchi på Spotify
Sling & Imchi på iTunes 

Forum: [Video] Sling & Imchi - 9.5

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-10-29 11:01
Tyckte först att det kändes lite fattigt, men efterhand som jag kom in i låten blev det ganska alright!
2012-11-01 17:37
Ni växer hela tiden! Det känns mer och mer självsäkert hela tiden. Bra jobbat!
Det enda jag skulle vilja se nåt nytt av är videos. Inte bara streetvideos utan kanske nåt tydligare tema som genomsyrar en video typ... i donno, fett iaf!
Vi får göra nåt ihop snart, det var längesen nu!

Bless // Gemini

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Sling & Imchi - 9.5 för att kommentera!