Dj Premier och Bumpy Knuckles till Sverige

Det är inte varje dag som man får chansen att skriva nyheter angående Dj Premier och när man väl får det så är det med största sannolikhet inte Sverige-relaterat även om även det faktiskt har hänt tidigare. Så när man väl får tillfälle så är det självklart för oss på Whoa att det ska rekommenderas nått utav bara helvete.

Det är nämligen som så att geniet bakom Gang Starr, producenten bakom såväl Christina Aguilera som Jeru The Damaja nu ska besöka vårt lilla falukorvsformade land, Sverige, så många som tre gånger. Med sig har han Bumpy Knuckles och tillsammans så vankas det spelningar av världsklass.

Först ut är Strand i Stockholm den 14 oktober där han även gästas av svenska Prop Dylan.

Efter det far han ner till västkusten för att besök på Sticky Fingers i Göteborg den 16 oktober, och även här följer Prop Dylan med.

Sedan sist men inte minst så besöker han The Boom Bap på Babel i Malmö för en spelning den 18 oktober.

Bumpy Knuckles är en veteran på rapscenen och har förutom sina egna album gjort samarbeten med såväl ovan nämnda Gang Starr som M.O.P, Naughy By Nature och OC. Tidigare i år så slog dessa två giganter sina kloka huvuden ihop och började jobba på skivan The Kolexxxion som därmed kommer att bli den första egenproducerade skivan som Premier släppt ifrån sig sedan The Ownerz som kom 2003. På The Kolexxion kommer man kunna höra gästversar från bland annat Nas och Flavor Flav och att beatsen kommer vara något i hästväg är vi villiga att anta.

Nedan hittar ni två låtar från skivan samt en trailer!

Boka era biljetter redan idag för du vill väl inte missa denna (kanske enda) chansen att se en av världens största producenter/dj? Sedan tycker jag att vi börjar posta våra favorit låtar producerade utav kvällarnas huvudnummer i forumtråden.

Forum: 14/10 DJ Premier & Bumpy Knuckles @ Strand (Hornstull)
Forum: 16/10 DJ Premier & Bumpy Knuckles (US) + Prop Dylan @ Sticky Fingers
Forum: 18/10 DJ Premier & Bumpy Knuckles @ Babel, Malmö

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 18/10 DJ Premier & Bumpy Knuckles @ Babel, Malmö för att kommentera!