Prop Dylan till Full Clip i Göteborg den 22 oktober

Efter en rejäl kickstart i augusti med Henry Bowers och Osten Af Mozzarella, är det återigen dags för Ballroom att slå upp portarna för Full Clip, denna gången med Borlänges Prop Dylan.

Per ”Prop Dylan” Norén har alltid gillat hiphop från 90-talets guldera och det märks på hans musik. Hans två album (2007) och Crossing The Bridge (2009) är inte bara ett showcase av den mångsidige Prop Dylans artisteri, utan också två bra exempel på att all tung, engelskspråkig hiphop nödvändigtvis inte kommer från Amerika. När man som svensk rapartist turnerat med stora akter som Swollen Members och Smiff & Wessun och dessutom spelat in med bland annat Masta Ace, Wordsworth, Afu-Ra och Pumpkinhead, är man i rätt krets. I dessa kretsar finns det nämligen stor chans att en riktigt stor producent kan arbeta med en. Så blev också fallet när Prop Dylan handplockades av legendariska DJ Premier och fick den stora äran att spela in i hans mytomspunna studio Headquarters (f d D&D Studios). Resultatet blev Shock & Amaze som är en försmak av Dylans tredje skiva!

DJ Gunnerz och Aggro är resident-DJs och under Happy Hour (kl 21-22) kommer vi spela andra klassiska collabos mellan svenska och amerikanska rappare!

80 kr – 18 år – kl 21-02 – Henriksbergs Ballroom

Forum: 22/10 Prop Dylan @ FULL CLIP @ Henriksberg Ballroom

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-10-14 12:14
Fan va grymt, kommer ju lätt komma dit!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 22/10 Prop Dylan @ FULL CLIP @ Henriksberg Ballroom för att kommentera!