Whoa rekommenderar: Dopeness 3

Ungefär ett halvår efter att den hyllade hiphopsamlingen Dopeness 2 släpptes, så släpper nu labeln Cosmic Music Group den tredje upplagan av den hyllade samlingen, Dopeness 3, och blandar på plattan både gamla och nya namn i genren. Det är en platta där rutinerade rapkonstellationer som Looptroop Rockers och Rapper Ted & Allyawan samsas med nyare stjärnskott som hyllade Ozone Fukkaz och DaCosta.

Det är tydligt att mångfalden hela tiden varit viktig i urvalsprocessen som Cosmic Music Group gjort i samarbete med bland annat Alexander Kihlström från Kingsize Magazine, och på skivan hittar vi ett brett utbud av hiphopstilar både flowmässigt, beatmässigt och när det gäller textinnehåll. Här finns representanter från vitt skilda stilar så som t.ex. den jazziga Frihetsorkestern från Sundsvall, den funkiga kombinationen av Mofeta (från Mofeta & Jerre) och Yxmördarn (som många av oss känner som Xeilon) som tillsammans blir gruppen Limiters, den smutsiga 40-talsvibben från Hon är för av Östblockarn, Rapper Ted och Allyawans collab på den electrodoftande låten Bli mig med ostämda sågtandssyntar m.fl.
Vi på Whoa är övertygade om att skivan kommer att hålla länge, och det ska bli väldigt intressant att följa hur karriärerna utvecklar sig för artisterna på releasen i framtiden.

Forum: [Audio] Whoa Rekommenderar: Dopeness 3

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-03 22:21
Schysst lineup! Men varför har xelion bytt namn?
2012-08-06 22:40
Alltså den där låten med Östblockarn är för jävla smutsig haha. "Riktigt thorsten flinkig.." bluckaow!

Friggan.. vad heter xelion nu?
2012-08-06 23:56
-verbose- skrev:
Alltså den där låten med Östblockarn är för jävla smutsig haha. "Riktigt thorsten flinkig.." bluckaow!

Friggan.. vad heter xelion nu?


det lagomt medelmåttigt fräcka namnet yxmördarN^.
2012-08-07 23:08
aah klurade på vem den andra i limiters var. tack!
2012-08-08 0:30
Bra skit. Trots att jag inte tycker det når upp i samma standard som de två tidigare.
cw
2012-08-09 3:06
Ozone fukkaz va riktigt tunga

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa Rekommenderar: Dopeness 3 för att kommentera!