Simon Gärdenfors i podcasten Värvet

Foto: Malin Triumf

Värvet är en podcast av den gamla reklamaren och mediemannen Kristoffer Triumf, som möter människor inom underhållningsbranschen. Avsnitten fokuserar på det långa samtalet och landar oftast omkring en timmes färdigredigerat prat kring uppväxt, karriär och de lite svårare bitarna i livet. Bland tidigare gäster ser vi till exempel Soran Ismail, Alex Schulman och Margret Attladottir, men avsnittet som släpptes i tisdags innehöll för första gången en rappare: Simon Gärdenfors.

Även om intervjun lägger stor vikt vid hans karriär som serietecknare så pratas det en del om hans musikskapande och alltså om hiphop: till och med Whoa nämns i förbifarten. Delar av Whoa-redaktionen är riktiga Värvet-fans och ser det såklart som en god utveckling att hiphopen får utrymme i kvalitetsjournalistik av det här slaget. Kanske kommer fler rappare dyka upp framför mikrofonen i framtiden?

Lyssna på den via iTunes genom att klicka här. Om du iPhone:ar går det bra att söka på Värvet i iTunes. Annars kan du gå in på Värvets hemsida och ladda ner podcasten som mp3, det gör du här.

Forum: Simon Gärdenfors i podcasten Värvet

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-07-06 19:11
Snygg bild!

Ska bli spännande att höra. Känns som Simon har mycket intressant att säga om det mesta. Nu väntar jag bara på att Frej Larsson skall gästa också. Uppmanar alla Whoa-användare att lyssna igenom alla avsnitt av Värvet. Speciellt Kristoffer Appelquist som var en av de bättre intervjuerna jag lyssnat på.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Simon Gärdenfors i podcasten Värvet för att kommentera!