Vinnarna i Big Daddy Kane-tävlingen!

Vi hade förra veckan en tävling där våra användare kunde vinna biljett för sig och en vän till Big Daddy Kane på Strand i samarbete med Klubb Yes! på tisdag den 12 juni. Tack för er som skickat in era fina berättelser om varför just ni skulle få biljetterna. Vi hade gärna gett er alla biljetter till detta klassiska besök, men vi var tvugna att välja 2 vinnare. Gratis till våra användare Olmium och Gamlatron som får gå och skaka skallen med varsin vän.

Motivering 1

Jag vill vinna för min nära väns skull, hon missade precis Watch The Throne-konserten i Stockholm på grund av att hon behövde ligga på sjukhuset. Jag är student och bor på Gotland så har inte råd med både biljetterna, båt och boende för att ta henne dit hur mycket jag än vill det. Hon är ett stort hophop-fan och ett ännu större Big Daddy Kane fan. Och det här är hon definitivt värd efter allt hon gått igenom. Tro mig.

Motivering 2

Vi lever i en tid där framstående MC:s väljer att lägga micken på hyllan eller olyckligtvis går bort. För oss som är födda i början av 90-talet vore det en ära att få se en av guld-erans mest eminenta rappare live (nu när man fortfarande har chansen!). Inte nog med att B.D.K. är en väldigt exklusiv upplevelse i sig, utan det har radats upp en otrolig trupp svenska artister från dåtid till samtid. Jag och min polare är stora fans av Mohammed Alis råa samhällskritik, och att få höra Fjärde Världen (lika mycket pionjärer i gamet som Kane) på scen efter en så lång tystnad skulle bidra till en oförglömlig kväll! Hjälp två snubbar att ta del av magin som skapades långt före deras tid! Long live the Kane!

Läs mer: