Basementality Battles: Jim Cederlund & Onkel Fix vs Pinter & D-nice

Idag kom den tredje battlen från Basementality Battles event på Gulan Store som hölls den 11 februari. D-nice och Pinter från Malmö möter Onkel Fix och Jim Cederlund från Stockholm. Alla fyra har endast gått ett fåtal battles tidigare. Kolla här nedanför!

Forum: [Video Battle] Jim Cederlund & Onkel Fix vs Pinter & D-nice

 

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-06-02 10:26
Öppningen på Jim och Onkels andra rond är riktigt fet. Märks att pojkarna gör sin SO-läxa.
2012-06-02 12:04
har inte kollat på den än men jim o onkel vann enligt min mening, ska kolla på den nu :)
2012-06-02 12:55
Tycker ändå det va rätt jämnt. Båda lagen hade sina toppar och dalar, men rätt lag vann.

Diggade också när stockholmarna gick Raoul Wallenberg på Pinter. Skitsamma att publiken sov på det, det va jävligt on point
2012-06-02 14:56
tungt! Skåningarna vann helt klart
2012-06-02 15:57
tical, du tycker alltså att D-nice och Pinter konstanta rader om Jims matvanor är roliga?
I början var det lite fnittrigt, men kör man 3 ronder på samma ämne, då är det bara riktigt-riktigt bull.
2012-06-02 16:07
Tycker att Onkel Fix var den enda som var bra i denna battlen. Vissa av D-Nice och Pinter rader var bra, kines + finnar anglen var väl okej i halva första rundan, sen blev den bara cringeworthy.

De har potentialen(D-Nice, Pinter och Onkel Fix) men det måste bättras ganska mycket.

- Bättra raderna
- Sluta stumbla.
- Sluta chokea.
- Bättre angles.

Jims sista rond var den bästa.
2012-06-02 16:35
Håller med om att Pinter & D-nice kan fila på lite grejer men jag de va ändå över min förväntan. 2-1. Fet battle
2012-06-02 18:24
Ska försöka vara seriös för en gång skull


D-Nice & Pinter varför fortsätter ni att battla när ni är så dåliga? Hur många battles har ni gjort nu 2-3? Ni är lika kassa nu som ni var i eran första battle, se mig som en vän som vill er erat bästa. Men diggar D-nice Kaggen imitation han gör i alla battles, tummen upp för det!
2012-06-02 18:52
Aj aj:/
2012-06-02 23:22
Tycker denna var svår att avgöra, gillade D-nice & Pinters samspel!
Såg också mer attityd och delivery där, önskade att Pinter kunde kötta lite hårdare! :)

Jim och Onkel kör ett bra pengame med många genomtänka punches.


Kan inte direkt se någon vinnare, eller så får jag återkomma när jag bestämt mig :)


Props till samtliga
2012-06-02 23:24
Straight up nu, Pinter är totalt jävla värdelös. D-Nice är en kass kopia av Kaggen.

Jim har bra rader men samtidigt så har han utan tvekan sveriges sämsta delivery.

Onkel Fix är galen, men samtidigt så är hans text för smart för publiken, vilket resulterar i att dom sover på hans rader.
2012-06-03 2:38
Tycker denna var svår att avgöra, gillade D-nice & Pinters samspel!
Såg också mer attityd och delivery där, önskade att Pinter kunde kötta lite hårdare! :)

Jim och Onkel kör ett bra pengame med många genomtänka punches.


Kan inte direkt se någon vinnare, eller så får jag återkomma när jag bestämt mig :)


Props till samtligaEller så får du återkomma när du inte längre är bästis med Pinter, då kanske du kan vara lite mer objektiv i din bedömning.
2012-06-03 10:45
Tycker inte jag var så objektiv i min bedömning :(?
Sa ju precis vad jag tyckte om med båda parterna!

Men förlåt, här kommer min bedömning om det hela!

Jag tyckte D-nice & Pinter hade ett bättre samspel och mötte upp varandra i rim och rader, även om det var mycket tjat om " hans matvanor " så var många av dom fyndiga! D-nice kör på en attityd som jag gillar och menade mest att Pinter borde köra lite mer aggressivitet så som D-nice gör! Annars gör han ett bra jobb, my oppinion!


Jim och Onkel är inte lika samspelta, men har många vassa punches man skrattar åt!
Hade dom kört mer " tillsammans " hade battlen ökat avsevärt! Onkel är den vassare men Jim är inte långt ifrån samma game!

Hoppas jag var mindre objektiv nu!
Vinsten vet jag fortfarande inte, båda lagen hade bra grejer men på olika vis!

App
2012-06-03 12:57
Ganska klockren 3-0 seger
2012-06-03 16:09
App
Till vem?


Jag tyckte den var hyfsat jämn, båda teamsen hade ett par bra grejer. Jim+Onkel Fix hade väl generellt lite högre lägstanivå på själva texten, men D-Nice har fan ett av sveriges tyngsta delivery, samtidigt som Jim mest ser ut som han är rädd för att väcka någon som ligger och sover en meter bort när han kickar.

Hade gett den till Jim+Onkel Fix, men den var jämn!
App
2012-06-03 16:25
jim och onkel såklart
2012-06-03 17:20
elajt kan du inte battla själv nån gång? Om du ska sitta o säga att andra e wack. And that goes for the rest of you, berätta inte för andra hur de ska battla om ni inte själva bidrar. Much love!
2012-06-03 17:43
tretton, ursäkta mig men... Hur i helvete tänker du egentligen?
Vi är publik, det är vårt jobb att döma det vi ser.

Sen att folk saknar belägg i många utlåtanden är en annan femma.
2012-06-03 19:03
elajt kan du inte battla själv nån gång? Om du ska sitta o säga att andra e wack. And that goes for the rest of you, berätta inte för andra hur de ska battla om ni inte själva bidrar. Much love!


Du är ta mig fan inte en smart lirare va? Så enligt dig skall man inte kritisera något såvida man själv inte utövar/sysslar med samma sak? Herre min skapare, är du på riktigt?

Du måste ha väldigt begränsat med åsikter utifrån det resonemanget.

D-nice och Pinter är förbannat kassa. Vill ni ha konstruktiv kritik? Bli bättre, på allt.
2012-06-03 19:55
oh, people people, klart vi ska kritisera och ge respons! men varför sitta och säga att någon ska göra ditten och datten på scen? Säg att vi börjar göra klipp om "en vanlig dag på jobbet", ska vi sitta o säga till rörmokarn hur han ska göra för att bli bättre? Kanske, om du tror att du är en bättre rörmokare, men isåfall borde du ge dig ut och rörmoka lite istället för att sitta här och wajna:) Mitt inlägg var inte riktat till alla. Det är lätt att vara kritisk(läs: nästan hatisk) mot rappare som ställer upp, men tänk på hur det känns att vara på scen. Så kritik och respons ska ges! men tala inte om för andra hur de ska sköta sitt jobb om ni själva inte varit där.. im out!
2012-06-03 20:07
nej, vänta en sak till:

Du är ta mig fan inte en smart lirare va?


nej, inte den smartaste..
2012-06-03 20:16
nej, en sak till förresten. jag kände att jag inte klargjorde min tanke riktigt..

det är skillnad på kritik och hatin'. hata inte på hur rörmokarn gjort sitt jobb, om du själv inte rörmokar bättre. kritisera kan/kommer/ska man alltid. nu är jag ute ur denna tråden och admin får gärna ta bort alla mina inlägg om det ja skrivit verkar fett med korkat.

2012-06-03 23:54
trEtton

Så om en Rörmokare kommer hem till dig för att fixa dina rör och sabbar allting, ditt köksgolv blir vattenskadat och du har rost i ditt vatten i 2 veckor efteråt, så hade du stått där med ett dumt flin och tänkt att "Äsch, jag hade inte gjort det bättre själv så det är OK!"

Har jag förstått dig rätt nu?
2012-06-04 1:06
tazty, ja precis! nej inte riktigt.. han hade fått kompensera på något sätt. men ditt scenario funkar inte i jämförelse med battles.

en bättre jämförelse skulle vara om rörmokarn kanske råkade skruva en skruv fel, men skruven har ingen betydelse och arbetet och gjort och du har inte behövt lyfta ett finger. Då kan man belysa det positiva i arbetet istället för det negativa. i synnerhet eftersom rappares medverkan i battles inte påverkar dig överhuvudtaget.

jag ser inte hur rappare som ställer upp i bmtb förstör så mycket för dig? ditt golv är fortfarande torrt, so to speak.

im out!! (fan det går inte att hålla sig borta asså)
2012-06-04 1:55
Den här battlen är verkligen inte så värdelös som vissa i denna tråden vill få den att framstå som. Båda lagen har sina toppar och dalar.

3-0 till Jim & Fix men hade Pinter och D-nice haft lite mer slipade ronder hade jag nog gett den till dom då deras delivery tilltalar mig mer än de andras.
2012-06-04 15:58
Tycker verkligen inte att Jim & Onkel vann denna match. Det är förfan en Battle och då får man fan ha lite delivery vilket D-Nice & Pinter hade, även Onkel hade helt ok delivery men Jim's röst förstörde mycket för hans delivery tyvärr. Angående rader så tycker jag att Jim / Onkel hade bättre pengame men D-Nice & Pinter hade mycket bättre samspel / delivery vilket gör att jag röstar på dem.

Onkel Fix ska jag hålla ett öga på i fortsättningen, jävligt feta texter faktiskt. Slipar han på sitt delivery kan han bli mycket bra.

Fet Battle men skåningarna tog den.
2012-06-05 13:14
Klarade inte av Jim, trodde han skulle imitera en fjolla eller något i början, men insåg sedan att det var hans delivery. Bra textmässigt, men nej, jag klarade inte av tre ronder av sådant. Onkel var ball, en klass för sig i denna. Tycker ändå battlen var jämn men man tröttnade lite efter tre ronder utav asiat- och acneskämt.

Inget replay-value.
2012-06-05 19:49
Jim är min idol. <3.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video Battle] Jim Cederlund & Onkel Fix vs Pinter & D-nice för att kommentera!