Grillat & Grändy släpper sin debut-EP Gendish & Gäris

Grillat & Grändy, Sabo och Fille, Pablo och Felipe. Kära barn har många namn. Highwon-medlemmarna, tillika bröderna, Grillat & Grändy har tidigare släppt singlarna Vafan Händz?! och Jag ler. Nu kommer deras efterlängtade debut-EP som heter Gendish & Gäris, som innehåller 8 spår med produktioner signerade Mack Beats, Avastyle och The Salazar Brothers.

Även om den övergripande ljudbilden är densamma, så är det samtidigt ganska olika stilar på de 7 låtarna (ett spår är intro). Man kan säga som såhär; hela skivan innehåller sommarlåtar, men låtarna passar olika bra vid olika tidpunkter. Någon låt hade funkat bättre när man stressar med att välja kläder inför festen på kvällen (t.ex. Den sommaren), nån funkar bättre på bussen dit (t.ex. Jag ler), några funkar bäst när festen är i full gång (t.ex. Bus, Vafan Händz?!), och några funkar bäst dagen efter när degar och äter pizza med sina polare (t.exGendish & Gäris).

Relaterade länkar:
Hemmalaget.nu
Köp Grillat & Grändy – Gendish & Gäris EP på iTunes (65 kr)

Forum: [Audio] Grillat & Grändy släpper sin debut-EP Gendish & Gäris

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-05-28 16:17
GENDISH & GÄRIS och Min Fakking bror
Riktiga tamam träcks!
2012-06-01 20:08
vafan händz?! riktig tung låt!
2012-06-04 14:12
Texten till "Den sommaren", galet tung !
2012-06-25 13:41
Så fett släpp...

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Grillat & Grändy släpper sin debut-EP Gendish & Gäris för att kommentera!