Video: Professor P & DJ Akilles – #1

För ungefär två månader sedan, den 21 mars, släppte Professor P & DJ Akilles sitt album The Realism. Efter fina recensioner och lovord över hela världen, däribland från oss på Whoa, följde duon upp releasen med en mycket snygg video till låten Keep Doing It (feat. Adam Tensta & Rigael Damar).

Idag valde Professor P & DJ Akilles att ge ut ytterligare en video till ett av spåren på plattan, som även den imponerar på undertecknad. Regissören Rikard Lindberg väljer att beskriva den så här:

”Människan kämpar med behovet att ständigt behöva upprätthålla olika fasader och inte duga. Att finna lyckan, vilken det än må vara eller hitta den rätta är inte allas öde. Här skildrar vi just detta genom en framgångsrik men olycklig fotograf som inte tycks sakna någonting, på dagen en kreatör omgiven av skönhet och pengar, på natten olycklig och destruktiv. Han saknar den rätta – the #1″

Missa inte heller vårt sköna möte med killarna i Whoa-TV, som publicerades för inte allt för länge sedan.

Relaterade länkar och information:
http://www.proandak.com
http://www.facebook.com/proandak

Forum: [Video] Professor P & DJ Akilles - #1

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-05-21 11:32
...beautiful music!!!
2012-05-24 16:19
skönt låt!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Professor P & DJ Akilles - #1 för att kommentera!