Video: Professor P & DJ Akilles – This Is It

Sen vi släppte vår vinylskiva ”Maintain EP” (3 november 2010) har vi upplevt några fantastiska månader! Vi har haft två singlar som har roterat på radio och spelat Sverige runt – både själva och som förband till Daniel Adams-Ray. På de här turnéerna har vi träffat massor av fantastiska människor som stöttat oss och visat kärlek till vår musik. Det här är vårt sätt att visa tacksamhet! Se det här som en liten present från oss till er, ett sätt för oss att visa vår uppskattning.
This Is It är hiphop i sin renaste form. Sampling, bas och trummor i 93 BPM med tight rap och scratchrefräng. Videon handlar om motsättningarna mellan livet på scen och de oundvikliga extrajobben som en artist på väg upp måste ha för att klara hyran. Just nu jobbar Professor P och Akilles på sin nya skiva, den har inget datum. Låten är producerad av Professor P & DJ Akilles, mastrad av Erik L och regisserad av Critical för Basementality.

Forumtråd: [Video] Professor P & DJ Akilles – This Is It (Official Video)

Läs mer: