En kärleksattack på svensk hiphop:s youtubekanal

Foto: youtube.com/user/Karleksattacken

I slutet av januari när snödrivorna var som störst levererade vi ett samlingsinlägg med de bästa videoupptagningarna från SR Metropol-studion och programmet En kärleksattack på svensk hiphop. Nu faller snöflingorna visserligen fortfarande, men vi är framme i april månad och det innebär att det givetvis är hög tid för en ny summering över vad som hänt i etern hos Ametist. Som vanligt har en hel del gäster medverkat och gjort grymma framträdanden direkt i livesändning och det får så klart inte missas!

Mitt i all slutspelshockey och påskfirande vill vi därför i den här veckans Whoa rekommenderar åter igen slå ett slag från för svensk hiphops bästa radioprogram och dess youtubekanal, som fortsätter att leverera och underhålla. Ett utmärkt komplement till det annars obligatoriska påskgodiset och påsksnapsen, eller vad säger ni?

Här kommer ett urval av av klippen från de senaste veckorna. Håll till godo!

Professor P & Dj AkillesSpellbound

Frispråkarn & Uno SvenningssonStorebror

Lani MoMedley

Mofeta, Verner Westlund & Dirty Jens – Sju dagar kvar (improviserad)

Palestine aka Ledr PElegantly Bumpin

Allyawan - Skitsamma

Timbuktu & ADLExklusiva rader

LabyrintEldupphör

DC GrimstaExklusiva rader

J-SonRemedy

Labyrint, Leafnuts, Norris Man, Etzia & Papa DeeMedley

Relaterade länkar och information:
Lyssna på En kärleksattack på svensk hiphop
Kolla in youtubekanalen för programmet

Forum: [Video] Whoa rekommenderar: Liveklipp med Pro P & Ak, Frispråkarn, Lani Mo, Mofeta & Dirty Jens, Palestine, Allyawan, Timbuktu & ADL, DC Grimsta, J-Son, Labyrint m.fl.

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Whoa rekommenderar: Liveklipp med Pro P & Ak, Frispråkarn, Lani Mo, Mofeta & Dirty Jens, Palestine, Allyawan, Timbuktu & ADL, DC Grimsta, J-Son, Labyrint m.fl. för att kommentera!