Movits! till Malmö på lördag

För nästan exakt ett år sedan släppte Movits! sin andra fullängdare som fick goda recensioner, bland annat här på Whoa.nu. Fråga mig inte hur jag minns det; men den helgen såg jag dem på Babel i Malmö. Nu kommer de tillbaka, nästan på årsdagen av sin förra spelning.

Nu på lördag är det alltså dags igen! Återigen är Babel platsen, Malmö staden och priset är 120 kr + förköpsavgift, alternativt 150 kr i dörren. Dörrarna öppnar kl 20 och grabbarna ställer sig på scen en timme senare, 21.00. Och förresten, det är bara 13 års åldersgräns, så ta med familjen!

Du som inte kan närvara kan se dem på ett par andra platser, nämligen i Örebro (ikväll), i Linköping (24 mars) och i Kalmar (31 mars). Det ryktas att fler datum kommer läggas till listan.

Köp biljetter här!

Forum: 17/3 Movits! på Babel @ Babel, Malmö

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-03-14 17:25
EXCITED :D

Babel ligger förresten på spångatan 38, det är byggnaden som är en gammal kyrka - ett tips, det hänger ett stort kors på byggnaden.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till 17/3 Movits! på Babel @ Babel, Malmö för att kommentera!