FRCTN Store byter lokaler i Göteborg och anordnar fest!

Sedan FRCTN Store öppnade sin butik på Kastellgatan i Göteborg så har deras varumärke expanderat för varje dag. I dagsläget känns det som att varje bild på man ser på en rappare innehåller kläder från deras sortiment, och på twitter kan man dagligen se människors glada tillrop över att ha fått hem sina beställningar från butikens webshop. 

Nu har dock pop-up butikens kontrakt löpt linan ut och det blivit dags att flytta alla kläder, hattar och halsband m.m. bara ett stenkast därifrån. På Skanstorget 3 kommer vi numera kunna besöka den fysiska affären där vi förväntar oss massor med kläder och precis lika mycket roliga tillställningar som tidigare. FRCTN Store har ju nämligen haft kvällar för såväl nya kollektioner som en konstutställning utav Roffe Ruff, och det var just denna sortens events som gav dem en nominering till Nöjesguidens Göteborgspris för Årets Mötesplats.

I samband med re-launchen av butiken så anordnar man även en fest på den nystartade nattklubben Clooney’s i Göteborg. Där utlovas fest tillsammans med akter som; veteranen DJ Confuze och stockholmsduon Doppelbangers som inte bör missas. Mer information om festen – som är redan nu på fredag – hittar ni här.

Läs mer: