Video: Trappmusik – Ett trappsteg närmre gudarna

Den Malmöbaserade gruppen Trappmusik består av  trion Banken, Tub von Trapp och Trappadon. Banken är verksam producent hos Large Money Entertainment och har bland annat producerat beats till Nimo Cheebs och Öris. Tub von Trapp var tidigare medlem i duon Kungahuset som bland annat släppte mixtape Året med Kungahuset. Trappadon beskriver sig själv som Sveriges svar på Slim Thug. Förr rappade han under namnet Silverfisk tillsammans med A-laget.

Trions nya video, Ett trappsteg närmre gudarna, består helt av klipp från barnprogrammet Det var en gång: Rymden som sändes på 80-talet. Låten är producerad av Banken och videon är klippt av Tub von Trapp. Den gästas av +1 från Urban Ninjas som sjunger refrängen och även Christer Fuglesang som samplas i slutet av låten.  Låten kommer att finnas med på Trappmusiks kommande debut-EP Slö och Slängd som släpps senare i vår.

Relaterade länkar:
http://on-axis.com/artists/trappmusik
http://www.twitter.com/trappmusik
http://www.facebook.com/Trappmusik

Forum: [Video] Trappmusik - Ett trappsteg närmre gudarna (feat +1)

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-04 12:58
Överfet!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Trappmusik - Ett trappsteg närmre gudarna (feat +1) för att kommentera!